Aankoopbegeleiding

U heeft de knoop doorgehakt: u wilt bijvoorbeeld een camping, groepsaccommodatie of watersportbedrijf kopen. Dan zoekt u iemand die naast u staat met kennis van zaken, die weet waar vraag naar is in de markt. Iemand die kan inschatten wat de mogelijkheden en de risico’s zijn van het recreatief vastgoed dat u op het oog heeft. En uiteraard: wat de juiste prijs is. Heeft u nog geen bedrijf op het oog? Kijk dan eens in ons ruime aanbod of neem vrijblijvend contact op met een van onze aangesloten makelaars.

Bedrijfsovername is een grote stap, laat ons u helpen!

Met de bedrijfsovername van een recreatiebedrijf zijn vaak forse bedragen gemoeid. Leisure Makelaars Nederland helpt u om de risico’s bij uw zoektocht te verkleinen en de succeskansen te vergroten. Wat voor soort onderneming past het best bij uw plannen en wensen? Onze ervaren makelaars helpen u om dat droombedrijf te vinden, zoeken uit of er geen addertjes onder het gras zitten en ondersteunen u bij de onderhandelingen. Leisure Makelaars Nederland staat voor lokale wortels, landelijk netwerk. Daardoor hebben we door het hele land recreatiebedrijven in ons aanbod, met altijd een specialist bij u in de buurt.

Wat houdt onze aankoopbegeleiding in?

U kunt ons inschakelen als u nog aan het begin van uw zoektocht naar een geschikte overname staat. Of om de koop van een recreatiebedrijf dat uw aandacht getrokken heeft tot een goed einde te brengen. Bij de aankoop van recreatief vastgoed zijn er specifieke aandachtspunten, waar we u doorheen loodsen. We staan u bij met een uitgebreid dienstenpakket en de kennis van zaken van alle specialisten in het netwerk van Leisure Makelaars Nederland. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Onderzoek naar eigendom, bestaande vergunningen, de lopende exploitatie en andere belangrijke zaken.
  • Het vaststellen van de juiste aankoopprijs.
  • Het voeren van de onderhandelingen over de aankoop.
  • Ondersteuning bij specifieke overnames, zoals de aankoop van activa (bijvoorbeeld een deel van het vastgoed) van een onderneming of aandelen in een recreatiebedrijf.

Aankoopbegeleiding: een stap verder

Daarnaast kunnen we als specialisten in de recreatiebranche nog een stap verder gaan. Ondernemen is vooruitzien, en dat geldt zeker bij de aankoop van een bestaand bedrijf. We denken daarom mee over uw toekomstplannen. Ook schakelen we ons netwerk in voor een passende financiering, om uitbreidingsplannen waar te maken of om subsidies te regelen voor vernieuwende recreatieconcepten.

Kortom: zoekt u naar professionele aankoopbegeleiding die geld oplevert in plaats van geld kost? Neem dan vrijblijvend contact op!

Download het stappenplan:

Onderneming starten in de recreatiesector.

Je hebt bedacht dat je graag een eigen onderneming wilt in de recreatiesector, maar waar begin je en hoe pak je dat aan? Met dit stappenplan willen we je houvast geven in dit vaak complexe proces.

Download whitepaper
Downloaden

Download whitepaper

Na het aanvragen ontvangt u binnen enkele werkdagen het stappenplan in uw mailbox.

Een afspraak maken?