Camping verkopen

Camping verkopen?

Wilt u uw camping verkopen? Verkopen doet u maar één keer. De specialisten van Leisure Makelaars Nederland hebben jarenlange ervaring in de verkoop van campings. Onze makelaars zorgen voor de juiste begeleiding tijdens de verkoop van uw camping en zorgen ervoor dat u de best mogelijke deal krijgt.

Camping verkopen door Leisure Makelaars Nederland

De makelaars begeleiden u bij het hele proces van verkoop. Er is altijd een kantoor dichtbij waar u terecht kunt, doordat wij landelijk opereren maar door heel Nederland gevestigd zijn kennen wij ook de lokale markt. Wij weten wat er speelt in uw regio. Door ons landelijke netwerk profiteert u van een grote ‘visvijver’ aan potentiële kopers. Of u nu kiest voor open verkoop, stille verkoop of verkoop via inschrijving onze makelaars staan voor u klaar

Maak een afspraak

De makelaars van Leisure Makelaars Nederland

Onze makelaars zorgen ervoor dat het verkopen van uw camping vlekkeloos verloopt. De makelaars van Leisure Makelaars Nederland zijn lid van de NVM en staan als Register-makelaar ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed. Zo bent u verzekerd van professionele begeleiding.

Bekijk onze referenties

Een afspraak maken?