Recreatief makelaar

Recreatief makelaar

Een recreatief makelaar inschakelen? Kies voor een specialist. Het is belangrijk dat u in zee gaat met een makelaar die de markt goed kent, weet wat er speelt en voor u de beste deal kan sluiten. Onze makelaars weten wat er allemaal bij een aankoop of verkoop komt kijken en begeleiden u het gehele proces.

Verkopen van recreatief onroerend goed

Een recreatief makelaar nodig voor de verkoop van een recreatiebedrijf? Dan wilt u aan tafel zitten met een specialist. Leisure Makelaars Nederland begeleidt u bij het gehele proces van verkoop. Er is altijd een kantoor in de buurt waar u terecht kunt, onze makelaars kennen de lokale markt en weten wat er speelt in uw regio. Door ons grote landelijke netwerk, profiteert u van een grote ‘visvijver’ met potentiële kopers. Er zijn verschillende methodes voor de verkoop van uw vastgoed: open verkoop, stille verkoop of verkoop via inschrijving. Welke manier wordt gekozen is aan u, wij adviseren u hier graag in.

Recreatief makelaar inschakelen bij aankoop

Bij het aankopen van een camping, groepsaccommodatie of watersportbedrijf is het verstandig om een recreatief makelaar in de arm te nemen. Dit omdat een makelaar kennis van zaken heeft en kan inschatten wat de mogelijkheden of risico’s zijn. Daarnaast kan een makelaar u adviseren over de juiste prijs van de onderneming. Ondernemen is vooruitzien en dat is zeker van toepassing bij de overname van een bestaand recreatiebedrijf. Onze makelaars denken met u mee over de toekomst. Ze helpen en adviseren u over een passende financiering, uitbreidingsplannen of subsidies.

Benieuwd wie u voor gingen? 

Bekijk onze referenties

De makelaars van Leisure Makelaars Nederland: gecertificeerd en ervaren

De makelaars van Leisure Makelaars Nederland zijn lid van de NVM en staan als Register-makelaar ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op professionele begeleiding.

Meer informatie?

Onze makelaars zorgen ervoor dat het aan- of verkopen van een recreatiebedrijf vlekkeloos verloopt. Wij geven u de begeleiding die u nodig heeft en zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk aanbod

Een afspraak maken?