Jachtwerf te koop

Jachtwerf te koop

Denkt u erover na om een jachtwerf te kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Leisure Makelaars Nederland ondersteunt u graag bij de aankoop van een jachtwerf. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de recreatie- en watersportsector.

Jachtwerf aankopen

Een jachtwerf aankopen doet u niet in één dag. Wij adviseren u de tijd te nemen voor uw beslissing. Onze makelaars hebben de ervaring die nodig is en kunnen inschatten wat de mogelijkheden en (financiële) risico’s zijn. Onze makelaars denken mee over uw toekomstplannen en schakelen ons netwerk in om de juiste financiering rond te krijgen. Zo zorgen we samen dat de aankoop soepel verloopt. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Maak een afspraak

jachtwerf te koop

Aankoopbegeleiding door gecertificeerde recreatie makelaars

Kiest u voor aankoopbegeleiding door een gecertificeerde makelaar? Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo regelt de makelaar alles van A tot Z, geeft hij en duidelijk advies over de aankoop en maakt een plan van aanpak. De makelaars van Leisure Makelaars Nederland zijn ervaren NVM-makelaars en staan als Register-makelaar ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed.

Begeleiding bij aankoop van uw jachtwerf

Kiest u voor professionele begeleiding? Dan kunt u ervan uitgaan dat u de beste deal krijgt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de aankoop van een jachtwerf? Neem gerust contact op.

Bekijk aanbod

Een afspraak maken?