Verkoop

U zoekt een makelaar voor de verkoop van recreatief vastgoed, zoals een vakantiepark, een groepsaccommodatie, een watersportbedrijf of een camping. Een onderneming waar u jarenlang tijd, energie en geld in heeft gestoken. Dan wilt u aan tafel zitten met een specialist. Iemand die de recreatiesector door en door kent en weet wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van recreatief onroerend goed. En natuurlijk iemand die de best mogelijke deal voor elkaar krijgt, want verkopen doet u maar één keer. Deze specialisten vindt u bij de kantoren van Leisure Makelaars Nederland.

Lokale wortels, landelijk netwerk

We begeleiden u bij het hele proces van de verkoop van uw recreatieonderneming. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Lokale wortels, landelijk netwerk. Dus: een kantoor bij u in de buurt waar u altijd terecht kunt. Onze makelaars kennen de lokale markt en we weten wat er in de regio speelt op recreatiegebied.
  • Een landelijk netwerk waar u van kunt profiteren bij de verkoop. We kennen mogelijke kopers door het hele land bij wie we uw onroerend goed onder de aandacht kunnen brengen. Dat vergroot uw ‘visvijver’ dus aanzienlijk.
  • Dankzij ons netwerk hebben we ook specifieke expertise in huis, bijvoorbeeld over aandelenoverdracht, specifieke regelgeving, verkoop via inschrijving of begeleiding bij bedrijfsoverdracht. Zo kunnen we dus gedegen oplossingen bieden voor bedrijfsverkoop in alle soorten en maten. Ook als het ‘ingewikkeld’ wordt.
  • Al onze makelaars delen een passie voor de recreatiesector. Dat schept een band, toch? In combinatie met onze makelaarskwaliteiten zorgen we voor de beste verkoop van uw recreatief onroerend goed of watersportbedrijf.

Verschillende methodes voor verkoop van uw vastgoed

Bij de verkoop van uw recreatief vastgoed zijn er verschillende mogelijkheden:

Open verkoop
Bij open verkoop gaan we voor u op zoek naar geïnteresseerden via ons netwerk en via onze websites. Door onze jarenlange ervaring in de recreatiesector hebben we een solide bestand van potentiële kopers opgebouwd. Zo helpen we u een geschikte koper te vinden.

Stille verkoop
Uw onderneming discreet verkopen? Dat kan met een stille verkoop. Bij deze methode presenteert Leisure Makelaars Nederland uw onderneming eerst in algemene bewoordingen aan ons netwerk. We geven pas meer details over het bedrijf vrij als we zeker weten dat een partij serieuze interesse heeft. Deze partij krijgt ook de bedrijfsnaam pas te horen na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring. Dit alles uiteraard in overleg met u als verkoper. Voor u heeft het als voordeel dat u ‘onder de radar’ zaken kunt doen en dat u ervan verzekerd bent dat u uitsluitend praat met serieuze kandidaten.

Verkoop via openbare inschrijving
Een andere mogelijkheid is een verkoop van uw recreatief onroerend goed via een openbare inschrijving. Dan nodigen we alle geïnteresseerden uit om te bieden. Leisure Makelaars Nederland organiseert de procedure voor u en zorgt voor voldoende bekendheid in de markt.

Gecertificeerde makelaars

De makelaars van Leisure Makelaars Nederland zijn lid van de NVM en staan als Register-makelaar ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed.

 

Download het stappenplan:

Onderneming verkopen in de recreatiesector.

Je hebt besloten je onderneming in de recreatie- of watersportsector te verkopen, maar waar begin je en hoe pak je dat aan? Met dit stappenplan willen we je enig houvast geven in dit vaak complexe verkoopproces.

Download whitepaper
Downloaden

Download whitepaper

Na het aanvragen ontvangt u binnen enkele werkdagen het stappenplan in uw mailbox.

Een afspraak maken?