Stille verkoop

Beleggingsobject

Beleggingsobject

€ 4.495.000,- k.k.

Locatie: oosten van Nederland

Namens de eigenaar bieden wij een uniek beleggingsobject in combinatie met ontwikkelingspotentie aan. Het betreft een bedrijfsmatig vastgoed object bestaande uit een verhuurd recreatiepark in het oosten van Nederland.

 

Stille verkoop

Bij een bedrijfsovername stelt de verkoper doorgaans zeer gevoelige en vertrouwelijke informatie aan geïnteresseerde beschikbaar. Verkoper heeft ons verzocht deze informatie uitsluitend te verstrekken aan serieuze overnamekandidaten. Bent u geïnteresseerd in dit object, dan kun u een afspraak met ons maken voor het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw motivatie voor overname en uw financiële mogelijkheden, dit om de kans op een succesvolle transactie tussen u en verkoper te vergroten. Hierna ontvangt u meer informatie over het aangeboden bedrijf.

De vraagprijs voor de materiele activa bedraagt € 4.495.000,- kosten koper. De levering zal plaatsvinden door middel van een aandelenoverdracht. NB het benodigd eigen vermogen bedraagt minimaal 40% van de aankoopsom.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Leisure Makelaars Nederland

Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V.

T: 0341 – 276 355

W: www.kruidenier.nu

E: info@kruidenier.nu

Terug naar het overzicht

Een afspraak maken?