Stille verkoop

Recreatiebedrijf in Drenthe

Recreatiebedrijf in Drenthe

€ 2.695.000,- k.k.

Locatie: Drenthe

Ter overname aangeboden Bent u op zoek naar een recreatiebedrijf gelegen aan de rand van een natuurgebied in de provincie Drenthe? Dan is dit wellicht iets voor u. In de huidige vorm wordt het bedrijf geëxploiteerd als jaarplaatsen- en kampeerterrein. In totaal zijn er circa 150 exploitabele eenheden, een bedrijfswoning, een hoofdgebouw en diverse sanitairgebouwen aanwezig.

U kunt het bedrijf in huidige vorm voortzetten en ontvangt jaarlijks een stabiele kasstroom of u ontwikkelt het bedrijf naar een recreatiepark met recreatieve nachtverblijven tot 70 m². Het huidige geldige omgevingsplan geeft ruime mogelijkheden tot ontwikkeling.

 

Bij een bedrijfsovername stelt de verkoper doorgaans gevoelige en vertrouwelijke informatie aan geïnteresseerde beschikbaar. Verkoper heeft ons verzocht deze informatie uitsluitend te verstrekken aan serieuze overnamekandidaten. Bent u geïnteresseerd in dit object, dan kunt u een afspraak met ons maken na ontvangst van een geheimhoudingsverklaring. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw motivatie voor overname en uw financiële mogelijkheden, dit om de kans op een succesvolle transactie tussen u en verkoper te vergroten. Hierna ontvangt u meer informatie over het aangeboden bedrijf.

 

De vraagprijs voor de materiele activa bedraagt € 2.695.000,- kosten koper. 

 

Het benodigd eigen vermogen bedraagt minimaal 40% van de aankoopsom.

 

Voor meer informatie kunt u hier de geheimhoudingsverklaring downloaden: KLIK HIER

 

Graag ontvangen wij de getekende geheimhoudingsverklaring per e-mail retour (info@kruidenier.nu) alvorens wij beoordelen of verdere informatie wordt verstrekt. 

 

Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V.

 

Terug naar het overzicht

Een afspraak maken?